ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ?

  • Πραξικόπημα-1

     

ΠΡΑΞΙΚΟΜΗΜΑ

Του Βασίλη Παρασκευαΐδη

 Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με ότι εχει πράξει μέχρι σήμερα ,κατάφερε να κάνει το πρώτο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Η λέξη πραξικόπημα, σημαίνει, την χωρίς νομιμοποίηση ενέργεια, είτε πολιτικών είτε στρατιωτικών, που με την ενέργεια αυτή, αλλάζει το “στάτους κβο” της εξουσίας.

Αυτό έκαναν στην Βουλή των Ελλήνων οι ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΕΝΟΙ. Χωρίς να νομιμοποιούνται από τίποτα, άλλαξαν με το έτσι θέλω και σε μία στιγμή, το “στάτους κβο” της εξουσίας, που πηγάζει από την λαϊκή κυριαρχία. Τι είπε δηλαδή ο κυρίαρχος λαός;; “ΟΧΙ” είπε, στην επώδυνη συμφωνία.!! Τί έκαναν αυτοί;; “ΝΑΙ” είπαν στην επώδυνη συμφωνία.!! Τί σημαίνει αυτό;

Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας τον τελευταίο καιρό , δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ της λαϊκής κυριαρχίας. Σημαίνει αλλαγή του “στάτους κβο” της εξουσίας, όπως την ξέραμε μέχρι τώρα. Σημαίνει πως δεν λογαριάζουν πλέον τι ψηφίζει ο λαός, γιατί αυτοί θα κάνουν ότι θέλουν και ότι λένε τα αφεντικά τους.

Σημαίνει επίσης πως δημιούργησαν ΞΑΦΝΙΚΑ ένα δικό τους Σύνταγμα, και ένα δικό τους ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, το οποίο τους επιτρέπει να μην δεσμεύονται από την λαϊκή εντολή!! Έτσι, το “ΟΧΙ” του λαού, το έκαναν αυτοί “ΝΑΙ”. Και ο λαός, παρά την αντίθεσή του, κάθεται και παρακολουθεί τους προδότες, που καταργούν με το έτσι θέλω την Δημοκρατία, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι και να προσπαθεί να καταλάβει τί έγινε, ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ.

Ελληνίδες και Έλληνες, Αυτό είναι το ΔΟΓΜΑ του “ΣΟΚ”, γιατί δημιουργεί μία τέτοια συναισθηματική κατάσταση, που δεν ξέρει ο λαός πως να αντιδράσει. Από την μία, να καταλαβαίνεις πως έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και πάτησαν την ψήφο σου και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και από την άλλη, τα πάντα γύρω σου, να στα παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο, σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν ακούμε τίποτα τόσο καιρό που φωνάζουν από μόνα τους, πως τα πάντα γύρω μας δουλεύουν για να μας κοιμίζουν και έρχονται για να πάρουν την Ελλάδα; Αν δεν αντιδράσουμε και σκύψουμε το κεφάλι και στο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ , να ξέρετε πως η Δημοκρατία τελείωσε στην Ελλάδα. Ότι και να ψηφίζουμε από δω και πέρα, δεν θα μετράει σε τίποτα και δεν θα το λογαριάζει κανένας.

ΑΡΚΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ?
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail