ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 1. 1
 •  ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ :

  Για να εγγραφείτε στην πολιτική μας οργάνωση, συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία στην «ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ» που βρίσκεται παρακάτω στην οθόνη σας :
  Για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής με την προαιρετική προσέλευση σας στα γραφεία μας στον υπεύθυνο για τις εγγραφές νέων μελών, αν πάλι δεν μπορείτε, απλά συμπληρώστε την φόρμα. Για όσες και όσους βρίσκονται στην περιφέρεια, στην επαρχία και στα νησιά και αδυνατούν να μετακινηθούν για να μας γνωρίσουν από κοντά και να εγγραφούν στα γραφεία μας, απλά  συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής.

  Πρέπει να γνωρίζετε ότι :

  1) Η φόρμα εγγραφής με το προσωπικό σας Mail/ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είναι η επίσημη υπογραφή σας και αναγνωρίζεται από τον νόμο ως αληθής και ταυτόσημη, εφόσον κατά την εγγραφή σας στο Mail/ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, δηλώσατε τα αληθινά σας στοιχεία και είναι τα ίδια με αυτά που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στον Πολιτικό Φορέα μας ΕΝΑ-Ε .
  2) Με την εγγραφή σας επιβεβαιώνετε Υπεύθυνα ότι : Τα στοιχεία που δήλωσα στην «φόρμα εγγραφής νέων μελών» στον διαδικτυακό σας χώρο www.ena-e.gr είναι αληθή και επιθυμώ να εγγραφώ μέλος στην πολιτική σας οργάνωση.
  2α) Βεβαιώνω ότι διάβασα προσεκτικά την ιδρυτική σας διακήρυξη και καταστατικό και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο/η.
  2β ) Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

   

  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΔΙΑ