ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ

ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ Ν’ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ…
Κάποιοι «λερώνουμε τα χέρια μας» γράφοντας πικρές σκληρές αλήθειες και δεχόμαστε και τα πυρά των άλλων, λές και άλλη δουλειά δέν είχαμε, να ασχολούμαστε με τους λαθρομετανάστες και τους βρομύλους λιγδιάρηδες και ψεύτες πού μάς κυβερνούν. Και τα ακούμε κι από πάνω. Λές και δέν έχουμε εμείς ψυχή και οίκτο και συμπόνοια και ανήκουμε όλοι σε κάποια μυστηριώδη εθνικιστική συνωμοσία, που αποσκοπεί σε μεγάλες ιδέες και μεγάλες πατρίδες.
Πρέπει να πετάξουμε όλοι τις παρωπίδες επιτέλους…
Και να καταλάβουμε. ΤΙ? ΠΩΣ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.
Πώς η αγάπη στην πατρίδα, είναι και αγάπη στο συνάνθρωπο, τον ομοεθνή, τον ομόγλωσσο, τον όμαιμο. Πατρίδα δεν είναι οι κάμποι και τα λαγκάδια, αλλά όλοι όσοι έχουν κοινή καταγωγή με μάς, ο γείτονας και ο ξενιτεμένος στην Αυστραλία γιός του.
Πως υπάρχουμε μόνον, επειδή κάποιοι πρόγονοί μας αγαπούσαν την πατρίδα και θυσιάστηκαν, όχι για τους κάμπους και τις βραχονησίδες, αλλά για τους ομοίους τους και τα παιδιά τους.
Πώς η μηχανή τής παγκόσμιας οικονομίας θέλει να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της και αυτό θα επιτευχθεί όταν αφανιστεί κάθε συνήθεια αντίθετη πρός την αριστοποίηση τού κέρδους.
Σύνορα, πατρίδες, ήθη και έθιμα, αξίες και ιδανικά. Όλα στον αγύριστο θα πάνε. O άνθρωπος τού αύριο, είναι ένας στείρος χοντρός παστωμένος σε ένα καναπέ, να χλαπακιάζει σαβούρες, βλέποντας τσόντα ή ποδόσφαιρο. Πού ζεί μια ψεύτικη ζωή, πίσω από μία οθόνη, χεσμένος από το φόβο του, για αρρώστιες, ληστές, τρομοκράτες, φόρους, κατακλυσμούς και τελικά φοβάται τους ανθρώπους, όσο και το ευνουχισμένο κατοικίδιό σας φοβάται τα άλλα ζώα, γιατί ποτέ δεν βγήκε από το σαλόνι σας.
Εμείς είμαστε τα κατοικίδια τής παγκοσμιοποίησης. Κάνε τούμπα… όρμα… κάτσε… okey.
Το τέρας έχει ξεφύγει από το εργαστήριο τού Δρ. Φρανκεστάιν και σκοτώνει. Σκοτώνει λαούς και παραδόσεις χιλιετιών και για στρατό χρησιμοποιεί έναν άξονα σκοταδισμού, αποτελούμενο από τις πιό βρωμερές και καταστροφικές ιδεολογίες. Τον μαρξισμό και το ισλάμ, που έδεσαν μεταξύ τους και συμμαχούν, ώστε να εξοντώσουν εκείνους πού μισούν, δηλαδή όποιον δέν ανήκει στο δόγμα τους και μετά βλέπουμε. Δέν είμαστε ούτε μ@λ@κες, ούτε συνωμοσιοληπτικοί, ούτε χριστιανοταλιμπάν, ούτε νεοναζιστές, ούτε οπαδοί κάποιου αυτοαποκαλούμενου «εθνοσωτήρα»… Κανένα ταμπελάκι δεν στέκεται στο πέτο μας. Είμαστε κάτι παραπάνω και καλύτερο από όλα αυτά.
Είμαστε άνθρωποι και θέλουμε να παραμείνουμε άνθρωποι και τον άνθρωπο διακρίνει από τα κτήνη ο Οίκος και το Γένος.
Η Οικογένεια. Η πατρίδα και τα σύνορα που την προσδιορίζουν. Η κοινή αντίληψη περί Άμυνας και διατήρησης των Παραδόσεων και των Θεσμών. Ο διαρκής αγώνας για τη βελτίωσή τους.
Ανθρωπάκια πού το βουλώνετε και κοιτάτε τη δουλειά σας, κρίνοντας πως τα πράγματα έτσι έχουν και δέν υπάρχει γυρισμός, να θυμάστε, ότι στο παρελθόν άπειρες αυτοκρατορίες προσπάθησαν το ίδιο πού προσπαθεί σήμερα η αυτοκρατορία τού χρήματος και απέτυχαν. Τσακίστηκαν και εξαφανίστηκαν.
Μην πάρετε τα όπλα να επαναστατήσετε ενάντια στη χούντα, όπως σάς επιτάσσει και νομιμοποιεί το άρθρο 120 τού Συντάγματος, πάρτε το θάρρος να διαμορφώσετε γνώμη και να την πείτε εδώ, έξω, στην πλατεία, στο λεωφορείο και όπου μπορείτε και το φέρνει η κουβέντα.
Βγείτε από την κρυψώνα σας.
Το μόνο πού θέλουμε είναι να ζήσουμε ειρηνικά, να έχουμε ένα τίμιο τρόπο να βγάλουμε το ψωμί μας, να μήν κινδυνεύουμε να μάς σφάξουν για μια κάμερα, να έχουμε ένα κράτος πού να μάς αντιμετωπίζει ως ίσους και ομότιμους απέναντι στους νόμους και μία δικαιοσύνη πού να τους εφαρμόζει άμεσα και αποτελεσματικά.
Και αυτά πρέπει να τα διεκδικήσουμε ακόμα και με εξέγερση και αιματοχυσία, μα αν δέν είμαστε ακόμα έτοιμοι, τουλάχιστον αφήστε κάποιους να ξυπνούν τον υπόλοιπο κόσμο και να τον ξεσηκώνουν και μην το παίζετε ανθρωπιστές ρίχνοντας κροκοδείλια δάκρυα για χώρες μακρινές κι ονειρεμένες.

Η ΑΥΛΗ ΣΑΣ ΔΙΨΑΕΙ ΜΩΡΕ.

Ιάκωβος Στεφάνου

Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου ΕΝΑ-Ε

ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail