ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΤΕ ΑΛΛΟ!

ΜΗ ΤΟΥΣ ΤΑΐΖΕΤΕ
Είμαστε και γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες ενός απίστευτου πλιάτσικου ανά την επικράτεια που γίνετε από το κράτος συνεργασία τραπεζών στους λογαριασμούς των πολιτών.
Καταρχάς τώρα καταδεικνύεται ολοκάθαρα ξετσίπωτα και με θράσος ποιος ήταν ο λόγος η πρόθεση και ο σκοπός με την επιβολή των παράνομων καπιταλ κοντρόλ πριν ενάμισο χρόνο, όπου εγκλώβισαν τις καταθέσεις των πολιτών έτσι ώστε να μπορούν ανενόχλητα να κλέβουν το βιος των πολιτών.
Και ερωτώ. Ποια ήταν και είναι η φιλοσοφία και οι προϋποθέσεις ανοίγματος ενός λογαριασμού σε μία οποιαδήποτε τράπεζα?
Ποιές ήταν και είναι οι υποχρεώσεις και οι νομικές δεσμεύσεις των τραπεζών απέναντι στους καταθέτες?
Με ποιο δικαίωμα και από που και ως που οι τράπεζες απέκτησαν το δικαίωμα και αναδείχτηκαν σε ελεγκτικό και εισπρακτικό μηχανισμό του κράτους?
Με ποιο δικαίωμα και χωρίς την συγκατάθεση του καταθέτη ή έστω με εισαγγελική εντολή, μπαίνουν σε όποιο λογαριασμό θέλουν και δεσμεύουν χρήματα?
Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα πρόσβασης και διαχείρισης λογαριασμών και χρημάτων που ούτε τους ανήκουν αλλά και ούτε έχουν δικαίωμα χωρίς την συγκατάθεση του καταθέτη να μπαίνουν σε προσωπικούς λογαριασμούς?
……………………
Εδώ δεν υπάρχει μόνο δόλος καταστρατήγησης θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων και παράβαση προσωπικών δεδομένων.
Εδώ δεν υπάρχει απλώς παραβίαση της τραπεζικής πίστης όπως διεθνώς ορίζεται ισχύει και είναι κατοχυρωμένη σε όλα τα κράτη του κόσμου.
Εδώ δεν υπάρχει μόνο παραβίαση νόμων και συνταγματικώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων.
Εδώ υπάρχει μια διεθνής πολιτικοτραπεζική εγκληματική οργάνωση, μία μαφία με κυβερνητικά και τραπεζικά πλοκάμια, που κάνουν αφαίμαξη με το έτσι θέλω και έτσι γουστάρω.
Τσακίστε τους, μηνύστε τους και στείλτε τους στο αυτόφωρο, κυνηγήστε τους,
Μην τους ανέχεστε, μην υποχωρείτε, μη φοβάστε τους πλιατσικαδόρους τραπεζίτες, πολιτικούς και τους υπαλλήλους τους.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΐΖΕΤΕ ΑΛΛΟ

Σπύρος Καμπιώτης

Προεδρεύων ΕΝΑ-Ε

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΤΕ ΑΛΛΟ!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail